De LeadMarketeer werkwijze

visual_hoewerkthet_paginawerkwijze

Nieuwe klanten vinden was nog nooit zo eenvoudig.
Met de LeadMarketeer bent u slechts zes stappen verwijderd van succes:

1. Traffic generatie

Meer websitebezoekers betekent meer conversies & meer identificaties. Bijv. door AdWords, Social Media, SEO, nieuwsbrieven, gast-blogs, etc.

2. website optimalisatie

Op uw website optimaliseren we iedere stap om vertrouwen op te bouwen bij uw doelgroep.

3. conversie optimalisatie

Gemiddeld 2% van uw bezoekers maakt een conversie. Wij helpen u om dit aantal te verbeteren.

4. IP-tracking

Maar wie zijn die andere 98% ? IP-Tracking identificeert anonieme zakelijke bezoekers op basis van hun unieke IP-adres.

5. Lead opvolging

Uw nieuwe leads volgt u zelf op per e-mail, telefonisch, face-2-face, via social selling of met volautomatische banners in AdWords of social media campagnes.

6. Verkoop

Met uw eigen expertise en bevlogenheid sluit u uiteindelijk de verkoop. Missie volbracht!

1. Traffic generatie

Verhoog het aantal kwalitatieve bezoekers op uw site. Door het inzetten van sterke online technieken als AdWords (advertenties via Google), Pay-per-Click (betaal per klik advertenties), Landing Pages (marketinggerichte pagina’s waar u op uitkomt na het volgen van een link), Facebook & LinkedIn campagnes, SEO (zoekmachine optimalisatie), Gast-blogs en E-mail marketing, bent u verzekerd van meer bezoekers op uw site, die serieus geïnteresseerd zijn in uw product of dienst.

2. Website optimalisatie

Verkopen betekend vertrouwen opbouwen. Met onze adviezen optimaliseert u uw website om vertrouwen op te bouwen bij uw doelgroep. We begeleiden uw bezoekers op een natuurlijke manier naar een contactmoment.

3. Conversie optimalisatie

De kracht van conversie optimalisatie is het overtuigen van de bezoeker om een door u gewenste actie uit te laten voeren (call-to-action). Denk aan het aankopen van een product, het aanvragen van informatie of het achterlaten van gegevens op een contactformulier.  Om dit doel te bereiken worden er doelgerichte methodieken ingezet zoals een responsive design, aantrekkelijke visuele presentatie, usuability, persuasive technieken, conversie pop-ups en verleidende (zoekmachine geoptimaliseerde) webteksten. Wij adviseren graag welke stappen u kunt nemen om het rendement van uw website te verbeteren.

4. IP-Tracking

Bij ip-tracking draait het om identificatie van de bezoeker. Dankzij de toepassing van specifieke software die zakelijke bezoekers traceert op basis van hun ip-adres, geeft u de anonieme bezoekers van uw website een gezicht (bedrijfsnaam, telefoonnummer, e-mailadres, adresgegevens en eventueel het LinkedIn profiel). Op basis van click gedrag van de bezoeker herkent u tevens zijn interesses en kunt u bepalen welke lead wel of juist niet de moeite waard is om op te volgen. We voorzien u zelfs van aanvullende bedrijfsinformatie en geven u inzicht in de werkzame medewerkers binnen de betreffende organisatie.

5. Lead Opvolging

Dankzij de getraceerde leads, behoort koud bellen tot het verleden. De leads, reeds bestaande of nieuwe (potentiële) klanten, kunnen op effectieve wijze worden benaderd. Dit kan door ze na te bellen of laagdrempeliger door steeds nieuwe informatie per e-mail toe te sturen volgens een vastgesteld tijdschema (drip e-mails). Ook opvolgen via social media (social selling) of het automatisch inschieten van het bedrijf of een contactpersoon in uw AdWords, Facebook of LinkedIn banner campagne, behoord tot de mogelijkheden.

In deze fase is vooral vertrouwen opbouwen en de potentiële klant van de juiste informatie voorzien, belangrijk. Dit noemen we lead nurtering. Met iedere stap in de customer journey krijgt u een steeds beter inzicht in de behoeften en de wensen van de klant. Uiteraard past u uw informatievoorziening hierop aan zodat uw lead uiteindelijk weloverwogen kiest voor uw product of dienst.

6. Verkoop

Eenmaal de meest interessante leadgegevens gefilterd, dan download, print of mailt u ze al dan niet automatisch naar het salesteam.  Gegarandeerd dat sales op basis van deze warme leads zijn slag kan slaan.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken