Persbericht: Weerts bedrijf komt met tool om online succes te vergroten

 In Blog

WEERT – Ondernemers kunnen voortaan veel meer te weten komen over hun websitebezoekers, dankzij een vinding van het Weertse internetbedrijf Slampaq Solutions. Het bedrijf heeft software ontwikkeld waarmee anonieme websitebezoekers een gezicht krijgen. 

De software gaat veel verder dan het veelgebruikte Google Analytics. Door gebruik te maken van LeadMarketeer is het mogelijk om bezoekers van de website te identificeren. De specifieke software traceert op basis van ip-adres wie de bezoeker is. Door dit gegeven te koppelen aan openbare informatie worden bedrijfsnaam, telefoonnummer, emailadres, adresgegevens en eventueel het LinkedInprofiel zichtbaar. Dit wordt IP-tracking genoemd.

Van anonieme websitebezoekers naar potentiële klanten
Koen Klomp van Slampaq Solutions legt uit: “IP-tracking vertelt precies welke bedrijven welke webpagina’s van de website hebben bezocht en hoe lang ze de pagina bekeken hebben. Met IP-tracking krijgt de bezoeker dus een gezicht en wordt hij gekoppeld aan een interesseprofiel. Niet eerder was het mogelijk om via het ip-adres zoveel interessante gegevens van websitebezoekers te achterhalen.

Betaalbaar voor alle bedrijven
Met IP-tracking van de LeadMarketeer wordt B2B online leadgeneratie voor elk bedrijf toegankelijk. De grote jongens als Google en Facebook doen het al jaren en nu is deze salestechniek ook voor kleine bedrijven beschikbaar en betaalbaar. En dat al vanaf grofweg € 110 per maand” aldus Koen Klomp.
De tool is vooral interessant voor sales-afdelingen van bedrijven.LeadMarketeer maakt het mogelijk van zakelijke websitebezoekers te achterhalen welke bedrijven dit zijn geweest en waar hun interesses liggen.

Met de LeadMarketeer is het mogelijk tot 70% van alle zakelijke bezoekers te identificeren en deze perfect in kaart te brengen om de pareltjes eruit te filteren. Hiermee worden de slagingskansen voor het salesteam, dat de warme leads rechtstreeks kan benaderen fors vergroot.

Gemakkelijker verkopen
Een voorbeeld hoe LeadMarketeer de sales een boost kan geven:

Een kunstgalerie wil alle bezoekers achterhalen die kunstwerken van kunstenaar X bekeken hebben vanuit een zakelijke interesse maar (nog) geen contact opgenomen hebben. LeadMarketeer identificeert deze bedrijven eenvoudig door het surfgedrag te doorzoeken (welke pagina’s bezocht, minimale duur op een bepaalde pagina). Het salesteam kan vervolgens contact openen met de bedrijven die de website hebben bezocht. Van koude acquisitie naar lauwe acquisitie.

Dankzij IP-tracking is het ook mogelijk bestaande klanten en hun nieuwe interesses op de website te volgen. Opvolging met een servicetelefoontje wordt dan vanzelf een salesgesprek. Gemakkelijker verkopen kan bijna niet.

Nieuwsgierig geworden? Gratis lunchsessie met uitleg!
In de maand november worden in Weert, Roermond, Venlo, Maastricht en Eindhoven kennissessies gehouden waarbij u in 2 uur tijdens een lunch kennismaakt met LeadMarketeer. Meer informatie en aanmelden via www.leadmarketeer.nl/lunchsessie

Over ons:
Slampaq Solutions BV uit Weert is al ruim 15 jaar gespecialiseerd in webdesign & online marketing, kortom het realiseren van meer omzet met je online middelen. We bouwen daartoe maatwerk websites, webwinkels en webapplicaties met een sterke focus op online resultaat. Onze oplossingen leveren daadwerkelijk meer rendement op.
Meer informatie: www.slampaq.com

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken